Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği Seçimsiz Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

Derneğimiz Yönetim Kurulu Ayşe Bora Tokçaer başkanlığında toplanarak, Derneğimizin Seçimsiz Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 26 Nisan 2024 tarihinde saat 12.45’te Hacı Kadın Mahallesi, IMC Blokları, 2. Blok No: 2524, Fatih/İstanbul adresinde gerçekleştirilmesine, çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının 10 Mayıs 2024 tarihinde Hilton Dalaman Sarıgerme Oteli Kongre Merkezi, Muğla adresinde saat 12:45’te yapılmasına, toplantının üyelere elektronik posta yolu ile ve ayrıca Derneğin web sayfasından duyurulmasına ve gündemin aşağıdaki şekilde olmasına oybirliğiyle karar vermiştir.

Genel Kurul’da üyelerimizin oy kullanma hakkı bulunmaktadır. Dernekler Yasası gereği Genel Kurul’da vekâlet ile oy kullanılmamaktadır. Bu nedenle toplantıda bizzat bulunmanız gerekmektedir. Kimlik ibrazı zorunludur (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet geçerlidir). 5 Nisan 2024.

Saygılarımızla,

Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği Yönetim Kurulu

Olağan Genel Kurul aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır.

1. Açılış ve Saygı Duruşu,
  2. İstiklal Marşının Okunması,
  3. Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi; Divan Başkanı ve Divan Sekreterinin seçilmesi,
  4. Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği Tüzüğü’nde değişiklik önerilerinin görüşülmesi ve karar altına alınması,